SU & ik

Weet jij nog niet wat Stampin'up is? 
Stampin'up (kortweg SU) is een (Amerikaans) bedrijf, dat hobbyspullen verkoopt via demonstratrices. Deze demonstratrices geven ook workshops waarbij je kennis kunt maken met de stempelsets en materialen van SU.

Zelf ben ik al van jongs af aan gek op knutselen. Zo'n 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met scrapbooken. Vanaf dat moment ben ik verslaafd aan het werken met scrappapier. Het maakt niet uit of het grote scrapprojecten zijn of snelle kaartjes.

In november 2012 maakte ik zelf kennis met Stampin'up. Ik ging toen met een collega mee naar een SU party. Als snel volgde er een party bij mij thuis. Sindsdien zijn er al aardig wat SU spulletjes door mij besteld bij verschillende demonstratrices. Wat ik zelf leuk vind aan SU is dat ze alle hobbymaterialen op elkaar hebben afgestemd. Er zijn op dit moment 50 verschillende kleuren cardstock verkrijgbaar. Van de meeste kleuren zijn er ook  bijpassende inktpads, markers, designpapier en embellishments verkrijgbaar. Daarnaast heeft SU ook ponsen, stanzen en gereedschappen. Eigenlijk te veel om op te noemen dus.

Eind januari 2014 heb ik besloten om zelf in te stappen als demonstratrice, omdat het mij leuk lijkt om workshops te geven. Lijkt het jou ook leuk om bij jou thuis een workshop te organiseren of wil je wat bestellen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.