dinsdag 25 maart 2014

De vuurdoop


Afgelopen zaterdag was mijn vuurdoop. Ik heb mijn eerste workshop gegeven. 
In Amsterdam schoven maar liefst 14 vrouwen (in 2 groepen van 7) bij mij aan 
om de workshop te volgen. Deze 2 projecten had ik voorbereid.

Een vrolijke lentekaart

Een 'kleine' versie van de 'doosjes' kaart


De workshop werd met veel enthousiasme ontvangen door de dames. 
Hieronder een sfeerimpressie.


Alles staat klaar, we kunnen beginnen


Druk aan het werk





Na de workshop heb ik nog een embossingfolder verloot onder de bestellers. 
En de gelukkige winnares is geworden



Zelf kijk ik met een tevreden gevoel terug op de workshop. Het was een hele leuke ervaring en smaakt zeker naar meer. Heb jij ook interesse in een workshop. Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Tijdens de workshop zijn er ook nog bestellingen geplaatst. Een aantal dames mochten ook een leuk cadeau uitzoeken uit de SAB - folder. Wil jij ook nog zo'n gratis cadeau bemachtigen? Bij besteding van elke € 60 mag je er één uitzoeken. Aankomend weekend plaats ik een bestelling, dus profiteer hier dan nog snel van. Geef je bestelling uiterlijk vrijdag 28 maart aan mij door. Een kleinere bestelling is natuurlijk ook gewoon welkom.

donderdag 20 maart 2014

Het feest duurt nog heel even!!!


Op dit moment ben ik druk bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn eerste workshop die ik zaterdag ga geven. Als de workshop is geweest laat ik jullie hier uiteraard zien wat we gemaakt hebben.

Wat ik jullie niet wil onthouden is, dat de Sale-A-Bration periode nog tot en met 31 maart loopt. Bij elke € 60 die je besteeedt, mag je een gratis cadeau uitzoeken uit de SAB - folder. Volgende week plaats ik een bestelling. Dus profiteer nog even gauw van deze feestelijke periode, want na 31 maart moeten we er weer een jaartje op wachten. Geef dus snel nog even je bestelling door via kaartenenscrapsels@gmail.com.

dinsdag 11 maart 2014

Er hing iets in de lucht


Ik weet niet wat er ongeveer 9 maanden geleden aan de hand was, 
maar om mij heen worden op dit moment veel kindjes geboren. 
Dat betekent dus veel geboortekaartjes maken om de nieuwbakken papa's en mama's 
te feliciteren met hun kleine wondertje. 

Dit kaartje maakte ik voor de papa en mama van Mila



En dit kaartje maakte ik voor de papa en mama van Kaye


Het laatste kaartje is geïnspireerd op een voorbeeld uit de jaarcatalogus. 
Want naast alle SU producten staat de catalogus ook vol met leuke voorbeelden. Ideaal als je even geen inspiratie hebt en toch een leuke kaart wilt maken.

Wil jij ook zo'n catalogus hebben? 
Bij het plaatsen van een bestelling van € 50 of meer krijg je de catalogus van mij cadeau. Aankomend weekend plaats ik weer een bestelling. Als je wilt dat ik iets voor je bestel geef dit dan uiterlijk vrijdag 14 maart aan mij door. 

Op dit moment loopt de Sale-A-bration ook nog. Dit betekent, dat je bij besteding van iedere € 60 een gratis product mag uitzoeken. Mail mij voor meer informatie.
 

zaterdag 1 maart 2014

12½ jaar getrouwd 

Afgelopen donderdag waren mijn schoonzusje en zwager al weer 12½ jaar getrouwd zucht waar blijft toch die tijd!! Gisteravond hebben we dat groots gevierd met een superfeestje. In de uitnodiging stond als kadotip *. Nu vind ik een kale envelop met geld erin niet zo leuk om te geven, dus maakte ik dit kaartje voor hun.


De achtergrond is gemaakt met de populaire Hardwood stempel. Voor de stempelafdruk heb ik gebruik gemaakt van de stempelinkt Crumb Cake. De 'vlaggen' zijn gemaakt met de banner framelits. Je kunt hier dus niet alleen banners mee maken maar ook deze leuke 'vlaggen'. Vervolgens met de deco labels framelits een label uitgestanst waarop een sentiment is gestempeld uit de stempelset 'See-Y-Later'. Deze stempelset kun je kiezen als extra cadeau als je voor € 60 aan SU producten besteld. Ik heb de stempel ingekleurd met markers. Op deze manier kun je in één stempelafdruk meerdere kleuren gebruiken. Een hele leuke techniek als zeg ik het zelf. Het geheel is afgemaakt met 2 bloemetjes gemaakt met de Petite Petals bundel

En dit is de binnenkant.


Ik heb hier een stukje designpapier uitgestanst met de framelits deco labels. 
Vervolgens dubbelgevouwen en als je dan snel kijkt, lijkt het net zo'n ouderwetse beurs. 
Wat vind jij? 
Het geheel is ook weer afgemaakt met de bloemetjes uit de petite petals bundel en de little leaves stans voor de blaadjes.
En zo geef je geld toch met een leuke verpakking erom heen.

Welkom op mijn blog 'Kaarten & Scrapsels'


Hé hallo, wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Regelmatig laat ik jullie hier mijn creaties zien. Creaties, want naast kaarten maken ben ik ook gek op scrappen. Dus naast kaarten zullen er ook scrapprojecten op mijn blog voorbij komen. Dit verklaart gelijk de naam van mijn blog 'Kaarten & Scrapsels'.

Verder vind je op mijn blog (veel) informatie over Stampin'up (kortweg SU), want sinds kort ben ook ik als demonstratrice ingestapt. Je kunt bij mij terecht voor het organiseren van een party, workshops of het bestellen van SU producten. Meer informatie over SU vind je verderop op mijn blog, dus lees deze informatie ook op je gemak even door. Heb je interesse neem dan via de mail contact met mij op: kaartenenscrapsels@gmail.com.

Mijn blog is nog in de opbouwfase. Ik moet nog veel 'ontdekken' in blogland, maar al doende leert men. De komende tijd breng ik nog regelmatig verbeteringen aan, maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom!!